divendres, 5 de setembre del 2008

Estònia és amor


Notícia de l'agència russa RIA Novosti:

Dos llogarrets estonians han proclamat el restabliment de la República Socialista Soviètica d'Estònia i demanaran a Rússia el seu reconeixement, va informar avui el lloc web de l'organització regional "Comunistes de Petersburg".

Els partidaris de la República Socialista Soviètica d'Estònia ja estan recollint signatures sota els respectius documents sobre la independència que lliuraran a les autoritats russes per firmar un acord d'amistat i ajuda mútua.

"La decisió de separar-se de l'Estònia burgesa va ser presa pels camperols Andres Tamm i Aine Saar, els llogarrets dels qual es troben al nord-est del país a prop de la frontera amb Rússia", comunica l'esmentat lloc web.

"No volem viure més a l'Estònia burgesa on a ningú no li importa el destí de qualsevol persona de carrer, on talen els boscos, on imperen la desocupació i la corrupció i on manen l'OTAN i els nord-americans", va dir Tamm.

"El meu avi va ser antifeixista i va combatre en la clandestinitat, i no puc conformar-me que a Estònia es reti homenatge als nazis", va destacar.

Mentre, els veïns dels llogarrets secessionistes ja han format el seu Govern soviètic. El van integrar, entre d'altres, diversos comunistes russos convidats a la "República Socialista Soviètica d'Estònia". També han estat formades les "milícies populars" cridades a defensar el nou "Estat".


PS: http://ie.youtube.com/watch?v=qLcc19mt4eA